Køreplaner

Morgenkørsel kl. 7.45 Fåborg, Hjortkær til Årre (Bus 33-47)

Hjemkørsel kl. 13.15 - Elever i 0.-3. kl. som har fri kl. 13.15 mandag, onsdag og torsdag skal med taxabus. (Elever tilmeldt SFO, eftermiddag kan ikke benytte denne kørsel)

Hjemkørsel kl. 14.15 bus 33-47

Regler og vejledning omkring skolekørsel

Når et barn er berettiget til Skolekørsel, bliver der kigget på de forskellige muligheder, der er for kørsel i området hvor barnet bor. Der bliver kigget på om barnet skal med det som vi kalder lukket bus, kollektivt trafik eller taxa. Der vil i nogle tilfælde blive tale om en kombination af de forskellige transport former.

Hvem er berettiget til Skolekørsel?
Følgende børn er berettiget grundet kilometer afstanden:
0-3 klasse mere end 2,5 km
4-6 klasse mere end 6 km
7-9 klasse mere end 7 km
10 klasse mere end 10 km

Hvis man bor ved en trafikfarlig vej, som skal krydses eller følges af barnet, for at komme i skole, er barnet også berettiget til kørsel. Man kan finde en liste på Varde Kommunes hjemmeside over de veje som er erklæret trafikfarlig samt se en liste over aldersgrænserne.

Hvor køres der til
Varde Kommune tilbyder Skolekørsel fra hjemmeadressen og til skolen samt retur på alle skoledage.

Hvordan foregår kørslen
Skolekørsel i Varde Kommune foregår med taxa eller taxa bus og der vil altid være samkørsel med andre elever. Fredagen før den første kørselsdag skal man ringe til Sydjysk Befordring på 70 27 05 20 for at få oplyst afhentnings og afleveringstidspunkter, det er vigtigt at man husker dette, da barnet skal stå klar ved afhentningstidspunktet. Skal barnet ikke følge de officielle ringetider, skal kørselskontoret oplyses om møde samt afhentningstidspunkter.

Procedure ved sygdom
Er barnet blevet syg skal kørslen afmeldes hurtigst muligt hos Sydjysk Befordring. De kan kontaktes fra 06.00 – 16.00 alle dage på tlf.: 70 27 05 20

Afbestilling af tur
Skal barnet ikke med en dag eller kun delvis med, bedes dette meddelt til kørselskontoret på 79 94 70 10 senest dagen før kl. 11.00. Er der pludselig opstået en situation, som gør at turen skal afmeldes, kan man ringe til Sydjysk Befordring eller kørselskontoret.

Ændringer i kørslen
Sker der ændringer i for eksempel barnet skoleskema eller adresse bedes dette oplyst til kørselskontoret, så vi kan få tilpasset kørslen.